Hastane yatakları, Ameliyathane Masası, Doğum Yatağı, Acil Müdahale Arabası, Acil Sedyesi ve hastane ekipmanlarının en büyük üreticisi Schröder Health

Schröder Health Projects, elektronik ve manuel hastane yatakları, hastane ekipmanları ve aksesuarlarının en büyük üreticilerinden biridir. Ürettiği ürünler içerisinde Hastane YataklarıEvde Bakım YatağıYoğun Bakım YatağıAcil Müdahale ArabasıAcil SedyesiKemoterapi KoltuğuDiyaliz KoltuğuMedikal KoltukAmeliyathane KoltuğuAmeliyathane MasasıDoğum YatağıDoğum KoltuğuJinekoloji KoltuğuFonksiyonel Hasta Koltuğu başlıcalarıdır.

ALÜMİNYUM HASTA BAKIM YATAKLARI, 5 Motorlu Alüminyum Yetişkin Hasta Bakım Yatağı, 4 Motorlu Alüminyum Yetişkin Hasta Bakım Yatağı, 3 Motorlu Yetişkin Hasta Bakım Yatağı, 2 Motorlu Yetişkin Hasta Bakım Yatağı ve 4 Ayarlı Mekanik Yetişkin Hasta Bakım Yatağı ürün çeşitlerinin sadece bir kısmıdır.

ÇOCUK HASTA BAKIM YATAKLARI olarak: 3 Motorlu Alüminyum Çocuk Hasta Bakım Yatağı, 2 Motorlu Çocuk Hasta Bakım Yatağı, 2 Motorlu Alüminyum Çocuk Hasta Bakım Yatağı, 2 Motorlu Çocuk Hasta Bakım Yatağı, Komodinli Bebek Kodu ve İstiflenebilir Bebek Küveti ürettiği ürünlerin başlıcalılarıdır.

Aynı zamanda 3 Motorlu Doğum yatağı BL 1100, teknik özelliklerinin yanı sıra muhteşem görünümü ile kendini kanıtlıyor. Üç motorla çalışan yatak, kadın doğum bölümünde güvenlik, bakteriyolojik koruma ve konfor sağlar. BL 1100 ile tanışın, hastalarınızın konforunu, güvenliğini ve memnuniyetini artırın.

Elektrikli hastane yatakları; adından da anlaşılacağı üzere elektronik olarak tasarlanmış ve elektronik hastane yatağı da denilen hastane yataklarıdır. Özellik durumuna göre tek motorlu, 2 motorlu, 3 motorlu, 4 motorlu ve 5 motorlu olabilen bir elektrikli hastane yatağı, tüm fonksiyonlarını elektrik gücü ile gerçekleştirmektedir.

Mekanik Hastane Yatağı, Manuel hastane yatağı olarak da bilinen mekanik hastane yatakları, elektrikli ve hidrolik hastane yataklarının aksine tüm ayarları manuel olarak yapıldığından mekanik denilen hastane yataklarıdır. Mekanik hasta yatağı türleri veya diğer adıyla manuel hasta yatakları, özellik durumuna göre 1 ayarlı, 2 ayarlı, 3 ayarlı veya 4 ayarlı olabilmektedir.

Yoğun bakım yatağı, adından da anlaşılacağı üzere yoğun bakım hastaları için özel olarak tasarlanmış hastane yataklarıdır. Yoğum bakım yatakları sayesinde yoğum bakımda tedavi olması gereken hastalar yoğun bakım tedavisine uygun bir şekilde tedavi görürler. Hastanelerin en çok ihtiyaç duyduğu hasta bakım yatağı türlerinden biri olan yoğun bakım yatakları diğer kategorideki hastane yatakları gibi çeşitli kategorilerde olabilirler.

Schroder, Hastane yatakları haricinde Komodinler & Ameliyat Masaları, Hasta ABS Yemek Masası ve Hastane Başucu Dolabıda üretmektedir.

Bir hastane başucu dolabı, hem doktorlar hem de hastalar tarafından genellikle göz ardı edilir ancak ilaç ve bazen de aletler için depolama alanlarından biraz daha fazlasıdır. Bu çok yönlü hastane mobilya parçaları, hastanın genel sağlık ve konforunda büyük bir rol oynayabilir, ayrıca doktorun işini kolaylaştırabilir ve doktor muayenehanesinde veya acil servisteyken hastanın daha iyi hissetmesini sağlayabilir.

Hastane yemek masası, hasta yatağındaki hastanın rahatça yemek yiyebilmesi için tasarlanmış bir hastane ekipmanıdır. Yemek masası sayesinde hasta yatağındayken rahatça yemek yiyebilir veya bir şeyler içebilir. Hem hastanın hem de hasta bakıcının ya da hemşirenin işini kolaylaştıran bu medikal yemek masaları sabit olabildikleri gibi boyu uzatılabilir veya kısaltılabilir de olabilirler. Ayrıca üst düzey yemek masaları hastanın pozisyonuna göre eğim alabilme özelliğine de sahip olabilirler.

Sedye olarak, Diz Kırmalı Acil Müdahale Sedyesi ve Acil Müdahale Sedyesi ürünlerinde de en kaliteli ve güvenilir olarak tercih edebilirsiniz. Hasta Transfer sedyeleri, tıp mesleğinde kullanılan her türlü sedyenin ortak adıdır. Hastaları uçak içinde ve dışında, ambulansa bindirirken veya indirirken, hastanelere ve kliniklere giriş ve çıkışlarda ve bir hastayı hareket ettirmenin gerekebileceği diğer herhangi bir yerde kullanılır. Taşıma sedyesi de denilen Hasta transfer sedyeleri veya taşıma sedyeleri hastanelerin en çok kullandığı hastane ekipmanlarından veya mobilyalarından biridir.

Acil durum sedyeleri, tipik olarak, hastanelerde veya diğer tesislerde kritik şekilde yaralanan mağdurlara erişmek için yangın durumlarında ve acil sağlık hizmetlerinde kullanılır. Genellikle, acil durumun tespit edilmesinden sonraki dakikalar içinde ihtiyaç duyulur. Çoğu kurtarıcı bu cihazın en az bir türünü taşır, ancak kişiye daha kolay erişim için serbestçe dönebilen sabit bir konumda sedyeye monte edilen bazı türleri de vardır. İster tek kişilik sedye olsun, ister iki kişilik sedye olsun, hatta dört kişilik sedye olsun, tüm bu cihazların ortak bir yanı var; sağlık ve ilk yardım personellerinin onlara hastalardan daha fazla ihtiyacı var.

Çok Fonksiyonlu Medikal Koltukların üretiminde de kalite tercihinizi Schroder Health ile şahlandırabilirsiniz. Kan Alma Koltuğu, Kan Transfer Koltuğu, Diyaliz Koltuğu ve Kemoterapi Koltuğu, İstiflenebilir Tekerlekli Sandalye ürünleri de oldukça yüksek tercih edilebilirliktedir.
Kan alma koltukları, hastanelerde ve tıbbi kuruluşlarda hastalardan kan almayı kolaylaştırmak üzere tasarlanmış medikal koltuklardır. Kan alınacak olan hastanın kan alımı sırasındaki duruşu ve pozisyonu ön görülecek şekilde üretilen bir kan alma koltuğu ihtiyaç durumuna göre birçok özelliğe sahip olabilir. Kan alma koltuklarının en temel kategorilendirilmesi ise elektrikli kan alma koltukları ve manuel kan alma koltukları şeklindedir.

Kemoterapi koltuğu, kemoterapi seansları sırasında kullanılmak üzere tasarlanmış tıbbi koltuk türüdür. Kemoterapi tedavisinin hassasiyeti ve incelikleri göz önünde bulundurulacak şekilde tasarlanan ve üretilen kemoterapi koltukları, kemoterapi tedavilerini hem hasta açısından hem de doktor veya sağlık uzmanı açısından büyük oranda kolaylaştırır. Diyaliz koltuğu, diyaliz hastaları için adeta biçilmiş kaftan olan tıbbi koltuk türüdür. Geçmiş zamanda diyaliz hastalarının yaşadığı sıkıntılar ve zorluklar göz önünde bulundurularak tasarlanan ve üretilen diyaliz koltukları, özellikle diyaliz hastaları için hayat kurtarıcıdır.

Çok fonksiyonlu medikal koltuklar veya diğer adıyla tıbbi koltuklar; belli bir hastalığa veya tedaviye uygun özelliklere ve fonksiyonlara uygun olacak şekilde tasarlanan koltuklardır. Diyaliz koltuğu, kemoterapi koltuğu, kbb (kulak, burun, boğaz) koltuğu gibi çeşitli tedavilere göre hazırlanan bu tıbbi koltuk türleri sayesinde tedaviler daha kolay gerçekleşebildiği gibi hastalar da tedavileri sırasında zorlanmadan ve kolaylıkla tedavilerini gerçekleştirebilmektedir.

Jinekoloji Koltuğu, Kadın hastalıkları, medikal, sağlık ve kadın doğum kliniklerinin vazgeçilmezi olan masa artık isteklerinize göre kişiselleştirilebiliyor. Jinekoloji Koltukları, 3 adet motora sahiptir ve 24V DC motorlar sayesinde geriye doğru hareket, yükselme ve iniş gibi hareketleri manuel kontrol ile elektronik olarak gerçekleştirir.

Medikal Arabalar, Anestezi Arabası, Pansuman/Tedavi Arabası ve Acil Müdahale Arabası dır. Acil müdahale arabaları, hastanelerin ve sağlık kuruluşlarının acil bölümlerinde sıkça kullanılan bir hastane ekipmanı türüdür. Tamamen acil durumlarda gerekli olabilecek tüm alet, araç ve ilaçları taşıyabilmeye yönelik tasarlanmış olan ve hayat kurtarıcı olan bu hastane arabaları veya diğer adıyla medikal arabalar sayesinde hem acil durumdaki hastalar hem de acil bölümündeki sağlık çalışanları için hayat kurtarıcıdır. Medikal arabalar veya diğer adıyla hastane arabaları; hastanelerde veya sağlık kuruluşlarında sağlık çalışanlarına büyük kolaylık sağlayan hastane ekipmanlarıdır. Amacına göre birden fazla çeşidi olan bu medikal arabalar sayesinde yine amaca uygun alet, araç, ekipman ve ilaçlar kolaylıkla taşınabilmekte ve muhafaza edilebilmektedir.

Hastane bekleme koltukları ya da sandalyeleri; hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında tedavi sırası bekleyen hastaların veya hastanın tedavisinin bitmesini bekleyen hasta yakınlarının oturdukları yerden bekleyebilmeleri için tasarlanmış hastane mobilyalarıdır. Hastanenin veya bekleme alanının büyüklüğüne göre tek kişilik, iki kişilik veya üç kişilik olabilen bu bekleme koltukları ya da sandalyeleri aynı zamanda yine hastanenin veya bekleme alanının durumuna göre koltuklar arası aralıklı ya da bitişik olabilmektedir.

Genel medikal ürünler; dolaplar, koltuklar, paravanlar, serum askıları ve sandalyeler gibi şeylerden oluşur. Bu ürünlere hastanede ve bakım evlerinde ihtiyaç duyulmaktadır. Bu tür genel medikal mobilyalara duyulan ihtiyaç büyüktür, çünkü hastalar günlük olarak değişebilir ve bu ürünlerin çok amaçlı olmasının yanı sıra dayanıklı ve kolay temizlenebilir olması da gerekir. Bir hastane, hastalara mümkün olan en rahat ortamı sağlayarak hemşirelerin ve doktorların işini kolaylaştırmak için bu tür genel medikal ürünlere ihtiyaç duyar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: